Inschrijven deelnemers 2018

Download hier het inschrijfformulier en de voorwaarden 2018.

Inschrijfformulier-Foodwall-2018

Voorwaarden Foodwall 2018

Een deelnemer die eerder bij Foodwall heeft gestaan heeft geen voorrangspositie. We kijken naar alle inschrijvingen en maken daar een keus uit. Een nieuwe deelnemer heeft dus net zoveel kans om een plek te krijgen als een deelnemer die eerder bij Foodwall heeft gestaan. We hebben wel een voorkeur voor deelnemers die duurzaam bezig zijn. Lees verderop hier meer over.

Ook belangrijk vinden wij: uitstraling, originaliteit en product exclusiviteit.

Foodwall 2018 plan.

Op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 juli wordt de derde editie van Foodwall Zutphen georganiseerd.

Foodwall is een goed bezocht Foodtruckfestival dat wordt gehouden op een mooie begroeide parkeerplaats gelegen aan de rand van het centrum van Zutphen direct aan een Gracht. Deze parkeerplaats wordt deze dagen omgetoverd tot een mooi sfeervol evenemententerrein. Hier kan men genieten van verschillende soorten eten, drinken en entertainment.

Ook voor deze editie gaat de organisatie weer aan de slag om er iets moois en anders van te maken dan voorgaande edities. De foodtrucks in een rondje aan de rand van het het terrein blijft gehandhaafd maar de locatie van het podium met livemuziek zal meer een centrale rol gaan krijgen. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden om delen van het terrein te overkappen zodat bij minder mooi weer het publiek ook droog kan zitten. Deze maatregelen zullen tevens sfeerverhogend zijn.

Foodwall gaat werken aan verduurzaming van het evenement. Dit willen wij stapsgewijs gaan realiseren. Ons streven is om binnen 2 jaar zoveel mogelijk duurzaam bezig te zijn. Deze stappen nemen wij samen met het Cleantech Center Zutphen

Te denken valt aan gescheiden afval, energiemaatregelen, biologisch afbreekbare disposables, biologische producten etc.

Wij gaan het gebruik van biologisch afbreekbare disposables bevorderen en mogelijk samenwerken met het bedrijf Disposables Bio. We kunnen gezamenlijk bij dit bedrijf de disposables inkopen en laten afleveren op het evenementen terrein. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven of u hier wel of niet voor open staat.

Onze voorkeur gaat dus uit naar deelnemers die  zoveel mogelijk aan verduurzaming doen en dit ook uitstralen.