Buiten-bioscoop door LUXOR met de film CHEF

Buiten-Bioscoop
Op vrijdagavond 28 juli om 22 uur wordt bij Foodwall de film “CHEF” gedraaid. E.e.a. wordt verzorgt door Filmtheater de LUXOR

 

 

 

“CHEF”
Verenigde Staten
Komedie / Drama
114 minuten

geregisseerd door Jon Favreau
met Jon Favreau, John Leguizamo en Sofía Vergara

Chef Carl Casper (Jon Favreau) weigert zijn creatieve integriteit in de keuken op te geven als het aankomt op zijn gerechten en specialiteiten. Een conflict met de commerciële restauranteigenaar (Dustin Hoffman) is onvermijdelijk, en uiteindelijk besluit Carl tegen beter weten in om op te stappen. Hij vertrekt naar Miami, waar hij een kantinewagen opent samen met zijn ex-vrouw (Sofia Vergara), zijn beste vriend (John Leguizamo) en zijn zoon (Emjay Anthony). Hiermee hoopt hij niet alleen zijn initiële passie voor koken terug te vinden, maar ook zijn levenslust.

Entree: GRATIS.